Vesti


ODRŽAN UPRAVNI ODBOR LU “ŠUMADIJA“

      Na sednici Upravnog odbora LU „Šumadija“, održanoj 26. januara 2016. godine, razmatran je izveštaj o radu između dve sednice, u kome dominira izuzetna aktivnost svih subjekata u širokom delokrugu rada ovog udruženja. Pre svega, ispunjen je plan lova divljih svinja, a uspešno je završen i lov fazana dok se sa zecom ne možemo pohvaliti da ga je bilo dovoljno u lovištu.
       U lovište je uneto i 10 tona kukuruza i dve tone soli. Završeni su i značajni lovno – tehnički i lovno – uzgojni objekti a posebno ističemo i nove savremene volijere u Grbicama, Novom Milanovcu i Rogojevcu.
       Jednoglasno, prihvaćeni su i izveštaji o boravku lovaca i delegacije kod pobratima u LU „Vrhovi“ u Sjenici i boravku lovaca Sente u Kragujevcu.
         Dogovoreno je da se lovačka zabava ove godine organizuje u „Novoj Ženevi“, 5. marta 2016. godine, sa cenom ulaznice od 2.000,00 dinara.
          Opredeljena je i delegacija koja krajem januara boravi u poseti pobratimskom udruženju „Bakić“ u Foči, koju sačinjavaju: Goran Radovanović, predsednik Skupštine, Bojan Stevanović, potpredsednik, Dragan Guberinić, sekretar i Radovan Simović, predsednik Nadzornog odbora LU „Šumadija“.
           Dogovoreno je da se na narednoj sednici razmatra predlog članarine za ovu lovnu godinu i opredeli termin naredne sednice Skupštine LU „Šumadija“.





<< NAZAD NA PRETHODNU STRANU