Vesti


SVEČANO OTVORENI LOVNI OBJEKTI U ROGOJEVCU

Posle izgradnje i povećanja kapaciteta na prihvatilištu za fazansku divljač u Rogojevcu, kupovine susednog placa za izgradnju prihvatilišta za zeca iz veštačke proizvodnje ili druge potrebe, dogradnje poslovnog i smeštajnog dela, Lovačka sekcija „Rujevica“ i lovci Rogojevca i ostalih mesta, prakično su i svečano otvorili ovaj lovni kompleks.

Po rečima Miloša Obradovića, predsednika Lovačke sekcije „Rujevica“i jednog od velikih pobornika lovstva u ovom kraju, dosta je truda, napora i angažovanosti trebalo da se u ovom delu lovišta izgrade ovi objekti. To je samo, kako reče, početak onoga svega što dvadesetak lovaca tek treba da urade i izgrade, kako bi lovstvo u ovom kraju dobilo nove sadržaje.

Prigodnoj lovačkoj svečanosti prisustvovalo je i rukovodstvo Lovačkog udruženja „Šumadija“, koje poslednjih godina uvek stoji uz sekcijske programe lovstva, kao što je ovaj u Rogojevcu. I, sve ovo, uglavnom se radi sekcijskim sredstvima uz pomoć mnogih sponzora, kao i samog Lovačkog udruženja „Šumadija“, posebno u ovoj jubilarnoj godini.





<< NAZAD NA PRETHODNU STRANU