Vesti


„ŠUMADIJI“ TELEVIZOR NA DAR

Poslednjeg radnog dana u staroj 2017. godini, kada je Upravni odbor, najstarijeg lovačkog udruženja u Srbiji, kragujevačke „Šumadije“, razmatrao sve ostvareno u ovoj godini, okrenut novim razvojnim vizijama, stigla je i delegacija trgovinske firme A.D. „Podunavlje“, iz Bačke Palanke, koja je lovcima ovog grada na Lepenici uručila poseban dar – najnoviji televizor.

Potpredsedniku ovog udruženja Bojanu Stevanoviću, televizor je uručila gospođa Marija Pavlović, supervizor ove poznate firme, rekavši da je ponosna na sve lovce Kragujevca koji su redovni kupci i dobri konzumenti proizvoda koji se nalaze u rafovima trgovinskih objekata ove bačkopalanačke firme, koja poslednjih godina uspešno širi prodajnu mrežu ali i asortiman sa popularnim cenama.

Među najpreče zadatke koji su postavljeni za 2018. godinu, u Lovačkom udruženju se izdvajaju: izgradnja objekata za veštačku proizvodnju zeca, gde su, osim budžetskih sredstava, i svi lovci izdvojili po hiljadu dinara, zatim dovršetak započetih lovačkih domova i objekata, unošenje 6.000 fazanske divljači, unapređenje podmladkarskog pokreta, obuka mlađih lovaca, izgradnja prostora za dokumentaciono-muzejsku postavku, unapređenje aktivnosti u lovištu, adekvatna prihrana divljači, razvoj saradnje sa lokalnom samoupravom, i drugo.

Uz čestitke za uspešnu novu 2018. godinu, i želju lovcima za sreću i zdravlje, predsednik Milosav Zimonjić, je rekao, da uprava i rukovodstvo ne ostanu uljuljani u godini jubileja i zadovoljni ostvarenim već da novim aktivnostima i radom dalje ponosno „kormilare“ na prostorima Srbije.

S. M.





<< NAZAD NA PRETHODNU STRANU