Vesti


DELEGATI LSCS NA SKUPŠTINI LSS

Delegati LSCS-a na Skup[tini LSS-aU Narodnoj skupštini Srbije, 21. marta 2015. godine, održana je Redovna godišnja skupština Lovačkog saveza Srbije. Na ovoj sednici učestvovali su i članovi iz skoro svih lovačkih udruženja centralne Srbije. Skupštinom je predsedavao predsednik Uroš Đoković.


Na početku sednice sve učesnike pozdravio je novoizabrani direktor Uprave za šume Ministarstva poljoprivrede Saša Stamatović.


Članovi Skupštine prihvatili su izveštaje o radu Upravnog odbora, predsednika LSS i Nadzornog odbora. Prisutnima su se obratili i o radu ovih organa govorili: Dragan Šormaz, predsednik LSS i Bratislav Ćirković, predsednik Nadzornog odbora.


Prihvaćen je finansijski izveštaj za 2014. godini, i finansijski plan za 2015. godinu, sa predlogom da članarina saveza bude 200,00 dinara.
Doneta je odluka da se pokrene postupak za nadoknadu štete prouzrokovane odlukom organa Lovačkog saveza Srbije.


Pre sednice Skupštine održana je sednica Upravnog odbora na kojoj su razmatrana aktuelna pitanja iz rada LSS. Prihvaćena je odluka da se, na osnovu javnog konkursa, priprema, štampa i distribucija lista „Lovac“ (četiri broja u 2015.) poveri Agenciji „Lorist“ iz Petrovaradina. Pitanja rada i finansijskog izveštaja Privrednog društva „Jelen“, kao i donošenje određenih odluka po ovim pitanjima, odložena su za naredni sastanak UO, koji je i Skupština ovog privrednog društva.
Sv. M.





<< NAZAD NA PRETHODNU STRANU