Vesti


Održana redovna Skupština LU "Šumadija" Kragujevac

Članovi Skupštine Lovačkog udruženja „Šumadija“, u Kragujevcu, na sednici održanoj 17. decembra 2013. godine, sve odluke doneli su jednoglasno. Ovo, odavno nije zabeleženo u analima ovog udruženja. Posebno je primećena bezrezervna podrška aktuelnom rukovodstvu. A, i kako ne bi bila kad se u narednu godinu ulazi sa pozamašnim finansijskim sredstvima.

Jednodušno je podržan i izveštaj o radu Upravnog odbora između dve sednice kao i predlog finansijskog plana za 2014. godinu. Prihvaćen je i predlog da članarina bude kao i u ovoj godini – 9.000 dinara i da se plati u četiri jednake rate, počev od januara naredne godine, stim što će po 1.000 dinara biti usmereno u izgradnju lovno – tehničkih objekata po sekcijama, kao i u 2013. godini.

Značajna pažnja u narednoj godini biće usmerena u plan unošenja divljači u lovište, izgradnji prihvatilišta i lovno – tehničkih objekata, rešavanju statusa fazanerije, dogradnji objekata u kompleksu Šumarica, komercijalnom lovu, pripravnicima, obuci i seminarima, bezbednosti i informisanju lovaca.

<< NAZAD NA PRETHODNU STRANU