Vesti


RASPISANI IZBORI U LU „ŠUMADIJA“

        Predsednik Skupštine Lovačkog udruženja „Šumadija“, u Kragujevcu, Goran Radovanović, raspisao je redovne izbore na svim nivoima u ovom udruženju, koji će se obaviti do kraja godine.
        To je bio i povod da se krajem oktobra održi poslednja sednica Skupštine, u starom sazivu, i imenuje Komisija za sprovođenje izbora. U ovu komisiju izabrani su: Zoran Milivojević (predsednik) i članovi: Slavoljub Marković, Dragan Ilić, Dragoslav Maksić i Miloš Obradović.
            Posle izlaganja Milosava Zimonjića, predsednika ovog Lovačkog udruženja, članovi Skupštine jednoglasno su ocenili veoma uspešnim rad rukovodstva u protekom četvorogodišnjem periodu što se može videti iz niza ostvarenih izvanrednih rezultata i dostignutog nivoa razvoja lovstva u ovoj sredini.
              Za počasne članove LU „Šumadija“ proglašeni su: Radmilo Davinić, Anđelko Milosavljević, Zoran Radović, Dragan Petković, Radosav Milić i Zoran Stevanović, a za starosne članove: Božidar Stamenković, Vasilije Kujundžić, Slavoljub Marković i Svetislav Dimitrijević.
              S. M.

<< NAZAD NA PRETHODNU STRANU